Despre Noi

Stalpi Solari

Despre compania Stalpi Solari

Stâlpi Solari este un producător românesc în domeniul energiei solare şi distribuitor naţional de sisteme solare şi eoliene.

Principalele produse pe care le oferim sunt: panouri solare pentru apă caldă, panouri solare fotovoltaice şi produse mixe solare-eoline.

Datorită unei echipe de instalatori profesioniste & experimentată, autorizate ISCIR, avem posibilitate de a instala produsele noastre corect și eficient astfel încât să vă puteți bucura din plin de beneficiile energiei solare.

Facem eforturi constante pentru a oferi produse și servicii de calitate clienților noștri.

Comercializăm si montăm Sisteme Alternative pentru producţia de energie electrică si termică a locuinţei dvs, case de vacanţă, cabane, stâne, sere, pensiuni turistice, mânăstiri, ori alte imobile electrificate sau nu.

Specializarea noastră

Suntem specializati in furnizarea de iluminat stradal solar de înaltă calitate, lumini de gradina solare, eoliene și lumini hibride solare, turnuri mobile de lumini solare, sistem de pompe solare și multe altele.
Expertiza noastră este de a oferi soluții solare personalizate de calitate înaltă pentru toată lumea, cu game de preț accesibile.

Certificarile noastre spre calitate:

Compania este certificata ISO9001 si toate produsele solare sunt conforme cu CE, RoHS, certificare SGS SONCAP.

Cu experiența noastră și costul redus al producției optimizate, poti obține soluția ta de lumina solară.

Mai mult de 5 ani de experiență

Producție personalizată

CE, in conformitate cu ROHS

Capacitatea de producție adaptabilă, în funcție de volumul solicitat